keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tula tuli taloon




 Ja meillä siihen taidettiin rakastua.
Äiti tykkää,
isi tykkää
ja lapsi tykkää vaihtelevasti.
Omalle selälleni tässä on totuttelua, mutta vielä ainakaan ei suurempia naksahduksia ole kuulunut. 
Oli reppu kuinka ergonominen tahansa niin kyllä minun hieman vinksahtaneessa selässäni kantaminen tuntuu aina jälkeenpäin.
Repun kanssa ei niinkään, 
mutta sen pois oton jälkeen kyllä.
Mutta ehkä sekin on totuttelukysymys.
Ja opettelukysymys.
 



Vaunut, rattaat, reppu vai liina?

2 kommenttia:

  1. Onnittelut! Hyvän repun valitsitte. Meillekin on tulossa tula, mutta ajattelin ostaa kuitenkin suoraan sen taaperokoon, ja kun siihen on vielä muutama kilo matkaa, niin tilaan vasta, kun ei maltti enää riitä :). Kannattaa muuten kokeilla sitä selässä kantamista myös, jos tuntuu selkä kauheasti väsyvän etupuolen kantamisesta.

    Niin, ja vastauksena kysymykseesi sanoisin, että vaunut, rattaat, reppu ja liina. Tai no, vaunukopalle ei ole kyllä enää käyttöä, joten ehkä se jää kuitenkin pois listasta. Mutta kaikki muut kyllä. Mikä milloinkin, fiiliksen mukaan. Joko mun tai juniorin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kyllä tuntuu! :) Tajusin vielä nostaa tuota reppua hieman ylemmäs, mikä myös auttoi poistamaan selkään kohdistuvaa painetta. Tai siihen kipeimpään kohtaan, mikä edelleen on muisto epiduraalista.

      Itse kanssa pähkäilin noiden kahden koon välillä, päädyin kuitenkin nyt tuohon kun kiinnostus vei voiton. Yksi universaalikoko olisi kaikista parhain, mutta saahan tuohon ne jatkopalat ja tulevaisuutta ajatellen, vauvatuen. Ehkäpä joskus tulee kartutettua kokoelmaa myös taaperokoon mallilla, tosin en kyllä usko että oma selkä enää jaksaa kovin painavaa pojua :D

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...